Slávnostné odovzdávanie diplomov Ovi-sport

Dňa 8. júna 2022 sa v aule Univerzity J. Selyeho uskutočnilo slávnostné odovzdávanie diplomov Ovi-sport za účasti čestného hosťa Jenő Buzánszkyho ml., vnuka slávneho maďarského futbalového reprezentanta. Vo svojom prejave zdôraznil význam lásky k pohybovej aktivite u detí predškolského veku. Gábor Hegedűs, tréner ocenený cenou Alfréda Hajósa, zároveň zakladateľ a vedúci talianskej futbalovej školy Honvéd v Debrecíne, predniesol krátku prezentáciu o dôležitosti rozvoja pohybu a osvojenia si hravých foriem prirodzených cvičení. Vystúpila aj Dr. habil. Dr. Kinga PaedDr. Horváthová, PhD., dekanka Pedagogickej fakulty a Dr. habil. PaedDr. Beáta Dobay, PhD., vedúca Katedry telesnej výchovy a Katedry pedagogiky, ktorá je zároveň zodpovedná za vzdelávanie v oblasti Ovi-sportu na našej univerzite.

Réka Bízik, študentka našej univerzity a kapitánka slovenskej hádzanárskej reprezentácie žien, sa v mene študentov poďakovala Dr. habil. PaedDr. Beáte Dobay, PhD. Sme na nich hrdí, pretože na svojich výsledkoch tvrdo pracovali a začnú svoju učiteľskú kariéru s množstvom nových vedomostí pre rozvíjanie pohybových schopností detí.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.