III. Konferencia odborného kolégia Collegium Józsefa Eötvösa

Konferencia sa konala od 31. mája do 3. júna 2016 v Budapesti. Cieľom konferencie bolo, aby študenti vysokých škôl, univerzít a študenti doktorandského štúdia dostali príležitosť na profesionálny vývoj, na rozsiahlu výmenu nápadov a na vybudovanie domácich i medzinárodných akademických i vedeckovýskumných vzťahov. Na dvojdňové podujatie prichádzali z rôznych krajín, ako je Slovensko, Rumunsko a Maďarsko.

S témou, ktorú si vypracovala a prezentovala  študentka  1.PPdb  Ágh Barbara – predškolskej elementárnej pedagogiky bola: "Použiteľnosť  orientačnú prekážkovú dráhu v predškolskej elementárnej pedagogiky ". Mali sme príležitosť vypočuť mnohých iných študentov z rôznych krajín, ktorí tiež prezentovali svoj výskum a aj študentov z našej univerzity, z Univerzity J. Selyeho. Konferenčné prednášky a práce v budúcnosti budú zverejnené.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.